C.S.„Tiger Budo” Tg. Mureș – locul 1 in clasamentul național al cluburilor de karate Kyokushin în anul 2016

Anul 2016 a reprezentat pentru Clubul Jandarmeriei Mureș „Tiger Budo ” încă un an plin de realizări, medalii și trofee, sportivii clubului fiind prezenți la cele mai importante competiții naționale, internaționale, cât și la Campionatul European de karate Kyokushin.
Pe parcursul anului 2016 Clubul, alături de antrenorul plt.adj. Sensei Traian Dumbrăvean – Katai 3 DAN, a participat la două Campionate europene, cinci competiții de nivel național, două de nivel zonal/regional și o competiție de nivel internațional.
De asemenea, a fost organizatorul unei competiții naționale desfășurate în Tg. Mureș și a participat în stagiile de pregătire organizate de Federația Română de Karate Kyokushin. În ceea ce privește sportul de masă, Clubul Tiger Budo s-a implicat în proiecte cu caracter social-educativ in colaborare cu Strategia Națională pentru Acțiune Comunitara (SNAC) sau Asociația Împreuna Pentru Copiii cu Cancer, având ca interes promovare sportului ca mijloc de educare a tinerilor cu nevoi speciale, cât și integrarea acestora în societate. Nu în ultimul rând, a promovat sportul, artele marțiale și, mai ales, stilul Kyokushin în rândul copiilor, tinerilor, dar și a adulților ca un mod de viață sănătos.
Astfel, Clubul mureșean „Tiger Budo ” a fost desemnat ca fiind deținătorul locul 1 în clasamentul național al cluburilor de Kyokushin și, totodată, Norbert Szabo a ocupat locul 2 în clasamentul celor mai buni cadeți din 2016, iar Alin Moga locul 3 la categoria juniori, ambii fiind sportivi antrenați de plt.adj. Sensei Traian Dumbrăvean – Katai 3 DAN ( Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I”).
„Am încheiat încă un an cu mari realizări, am încercat de fiecare dată să reprezentăm cu mândrie orașul nostru, cât și țara prin participarea la competiții și, nu în ultimul rând, am considerat că este datoria noastră de a ne implica în proiecte sociale sau de promovare a sportului de masă, nu doar de performantă. În numele Clubului, le mulțumesc sportivilor care au dat dovadă de disciplină si spirit, părinților care, deși uneori sunt nevoiți să facă sacrificii, au înțeles importanța sportului pentru copii, cât celor care ne-au ajutat sub orice formă”, a declarat Sensei Traian Dumbrăvean – Katai 3 DAN.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.