Ca de un chiștoc zdrobit…

….așa ne achităm de datorie, opinează Titi Dălălău în prima pagină a săptămânalului PUNCTUL, ediția cu numărul 673.

Știrile de pagina 2 ne anunță că județul nostru este pe locul 5 în topul național al tăierilor ilegale, că avem stocul de urgență la imunoglobuline, iar centura Tîrgu Mureș intră în conservare.

Cultura Mureșeană e pusă la regim, după ce Consiliul Județean Mureș i-a înjumătățit fondurile! Detalii în paginile 2 și 3 semnate de Titi Dălălău.

Cine sunt laureații din această săptămână ai Punctului Alb și ai Punctului Negru aflați în pagina 2.

La inaugurarea creșei nr. 6 din cartierul Unirii, în urmă cu 7 ani era vorba că se vor construi încă cinci creșe… Detalii în articolul subsemantei în paginile 4 și 5.

Pagina de sport aduce vești din scrimă, tenis de masă și baschet. Detalii în pagina 6.

De la Reghin transmite Imola Grama despre vizita unor elevi din Olanda la liceul ”Alexandru Ceușianu”din localitate. Detalii în pagina 7.

Despre dezvoltarea comunei Ideciu de Jos puteți citi un articol semnat de aceeași Imola Grama, cu detalii în pagina 8.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan despre ”Rechinul” care îi sperie pe englezi, despre bilanțul favorabil de la Plutonul de Jandarmi din Luduș.  Detalii în pagina 9.

De la Sighișoara aflăm despre întreținerea spațiilor verzi, cu detalii în pagina 10.

Mircea Barbu transmite de la Târnăveni despre Grădinița nr. 4, despre banii ce are de încasat Primăria, despre Olimpiada Gimnaziilor la fotbal, despre elevii din Adămuș și un concurs de șah. Detalii în pagina 11.

Cei care sunt interesați în achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești din paginile 8 și 11.

Din pagina 12 puteți afla detalii despre plata taxelor și impozitelor locale pe anul în curs, la Sighișoara.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.