Cadavru necunoscut în livadă

andreea-popLa data de 03.09.2014, Poliţia municipiului Tg. Mureş a fost sesizată de o persoană care se afla la cules de mere în livada din cartierul Tudor, despre faptul că a observat o persoană spânzurată.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, echipa operativă a constatat că în livada de pomi fructiferi din cartierul Tudor, aflată in vecinatatea străzilor Calea Sighişoarei şi Bld. 1 Decembrie 1918, a fost depistată o persoană decedată.

La faţa locului a fost identificată o geantă de tip borsetă care era arsă în care se aflau un telefon mobil ars, acte de identitate şi documente distruse complet de foc şi un toc de ochelari.

   Semnalmente:înălţime 1.85 – 1.90 m, aproximativ 100 kg, păr brunet uşor grizonat, tuns scurt, prezintă calviţie frontală.

Îmbrăcăminte: purta un triocu portocaliu, blugi de culoare maro şi pantofi maro, potrivit unui comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop.

 

   Toţi cei care pot da relaţii în vederea identificării persoanei decedate să anunţe la tel: 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.