Călin Flanja: „Aleargă unul şi câştigă în aplauze”

Doi dintre cei trei candidaţi ale căror dosare au fost refuzate de la participarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Eduard Bota şi Călin Flanja au ţinut o conferinţă de presă. Cei doi şi-au expus nemulţumirile faţă de modul cum au fost analizate dosarele lor, depuse la timp şi având toate criteriile îndeplinite pentru a putea candida la funcţia pentru care doar o singură persoană, actualul preşedinte pare să îndeplinească toate condiţiile.

„Aleargă o persoană şi câştigă în aplauze”, a formulat Călin Flanja. După ce contestatţiile lor nu au fost soluţionate favorbail, aceştia au trimis memoriu şi la Federaţia Română de Fotbal, cu două zile înainte de alegerile la care vor participa reprezentanţii celor 78 de cluburi din judeţ.

Comisia de soluţionare a contestaţiilor după 2 ore de deliberări în data de 20 iunie,  prin Ispas Todea, a decis că din punct de vedere a statului dosarul lui Flanja îndeplineşte condiţiile, dar Comisia de Analiză a dosarelor a decis că dosarele celor doi (al treilea candidat Cosmin Chiş s-a retras) nu sunt valabile, a explicat Flanja. Sub acelaşi număr de înregistrare, 214, invocând articolul 35 ,care nu se referă la funcţia de preşedinte şi litera D, inexistentă în lege, contestaţiile le-au fost respinse. Cei doi au încheiat conferinţa de presă exprimându-şi speranţa că FRF va trimite o comisie care să analizeze dosarele, în acelaşi timp au tras şi un semnal de alarmă că „fotbalul mureşean se duce în groapă”, a concluzionat Edi Bota.

Sursa inregistrare inmures.ro

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.