Campania „Fii informat! Salvează vieţi!”, în 6 mai, la Casa Culturală a Studenţilor

La sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Nicolae Grigorescu, nr.19 din Tîrgu Mureş va avea loc cea de a III-a ediţie a proeictului „Fii informat! Salvează vieți!”, în 6 mai 2016 cu începere de la ora 9.

„Fii informat ! Salvează vieți !” este o campanie organizată de Casa de Cultură a Studenților în colaborare cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență Mureș. Campania  are ca scop organizarea unui maraton de cursuri de acordare a primului ajutor destinate publicului larg.

Cursurile gratuite  constau dintr-o parte teoretică și o parte practică (demonstrație pe manechine).

„Proiectul a luat naștere în urma conștientizării faptului că populația din România nu a realizat pe deplin rolul pe care îl are în rezolvarea unei situații de urgență, astfel, cunoștințele privind  măsurile de prim ajutor sunt minime sau inexistente în rândul publicului larg. Fiind conștienți de impactul major pe care măsurile simple de prim ajutor acordate în timp util și corect pot duce la salvarea unei vieți, ne dorim creșterea gradului de cunoștințe/noțiuni a populației cu privire la acordarea  primului ajutor. Dorim ca prin acest proiect să  oferim șansa tuturor locuitorilor din Tg. Mureș să învețe manevre simple care pot să salveze vieți. Proiectul beneficiază de sprijinul Unității de Primiri Urgențe – SMURD Tg.Mureș și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș”, afirmă GERGELY Simion,Director CCS Mureș.

Informații și înscrieri se pot obține la numărul de telefon 0265.216066 .Persoana de contact : BERCHEȘAN Răzvan (președinte OSMU Mureș) tel. 0731300385 Pentru înscrieri se poate accesa și link-ul următor:

https://docs.google.com/forms/d/1ag0-HT7k-OcoEmBmvPiS3Q9PIl8hEsTZBcR0Vtoj8Xs/edit?ts=58ffa974

EM

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.