Campanie de recrutări de ingineri la Azomureș

muncitori azomuresAzomureș, cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, angajează ingineri pentru platforma de producție de la Tîrgu Mureș. Formarea profesională a angajaților Azomures, companie din cadrul grupului internațional cu capital elvețian Ameropa reprezintă pentru management cheia dezvoltării companiei odată cu realizarea investițiilor în tehnologie nouă. Pentru a asigura standarde înalte de pregătire a fost implementat în cadrul Departamentului Dezvoltare Organizațională un program de tipul “Graduate Trainee” prin care proaspeți absolvenți de facultate din domeniile chimie, mecanică, construcții civile și industrial, automatizări, ecologie, electroenergeică, petrochimie, IT se specializează direct în secțiile de producție. Astfel cunoștiințele teoretice dobândite în perioada facultății sunt dublate acum de activități practice în vederea definitivării pe un post vacant din cadrul companiei.

Inginerii care fac parte din acest program sunt angajați în temeiul unui contract pe durată determinată de 18 luni, termen în cadrul căruia debutanții parcurg mai multe etape de inițiere, fiecare dintre ele finalizându-se cu teste de competență. La finele stagiului sau pe parcursul acestei perioade există posibilitatea alocării definitive a absolventului la unul din departamentele în care și-a desfășurat stagiul și a obținut cele mai bune rezultate.

Azomureș dispune atât de resursa umană capabilă din punct de vedere profesional să formeze debutanții cât si de spațiile unde stagiarii au ocazia să pună în practică informațiile acumulate în anii de facultate și să dobândească cunoștiințe profesionale și abilități personale în cadrul unei companii de top din Romania.

Detalii despre posturile scoase acum la concurs puteți găsi accesând link-ul: http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/inginer/581482/sqi. Principalul criteriu de selectie pentru Programul Graduate Trainee nu este experiența, ci dorința de a învăța și atitudinea proactivă. Anunțul este valabil până în data de 20 septembrie.

Sursa: Azomureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.