CAMPIONATUL DE IMPROVIZAȚIE la reprezentația cu nr. 100

Cel mai longeviv spectacol al Companiei Liviu Rebreanu, CAMPIONATUL DE IMPROVIZAȚIE va avea parte în luna ianuarie 2017 de reprezentația cu numărul 100. Cu această ocazie, Teatrul Național Târgu-Mureș pregătește o ediție specială, plină de surprize a Campionatului de Improvizație.
Evenimentul va avea loc duminică 8 ianuarie 2017, de la ora 19.00, la Sala Mare!
Conceptul inedit al spectacolului îi aparține lui Vlad Massaci și Mihaelei Sîrbu și se bazează pe exercițiile de teatru sport ale lui Keith Johnstone. Premiera Campionatului de Improvizație a avut loc în 15 aprilie 2009, iar pe parcursul celor mai bine de șase ani de când acesta face parte din repertoriul Companiei Liviu Rebreanu, în spectacol au jucat și s-au jucat: Liviu Topuzu, Ionela Nedelea, Dan Rădulescu, Elena Purea, Costin Gavază, Rareș Budileanu, Ion Vântu, Mihai Crăciun, Mela Mihai, Csaba Ciugulitu, Georgiana Ghergu și Cristian Iorga, acompaniați de fiecare dată de Zeno Apostolache și Nyágai István.
Mai trebuie spus că la cele 100 de ediții, la Campionatul de improvizație au participat aproximativ 11.000 de spectatori!
Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la Casa de bilete a Teatrului, de luni până vineri între orele 09:00 şi 15:00 şi online: www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.