Campionatul național de Karate Kyokushin pentru Seniori și Juniori la Târgu Mureș

Sâmbătă, 4 martie, orașul nostru a fost gazda Campionatul național de Karate Kyokushin pentru Seniori și Juniori, competiție care a reunit în Sala Sporturilor 14 cluburi afiliate la Federația Română de Karate Kyokushin și mai bine de 100 de sportivi. Sportivii prezenți la competiție s-au întrecut atât la proba de kata, cât și la proba de kumite, pe categorii de vârstă și greutate, demonstrând, în primul rând pentru ei și apoi în fața adversarul, agilitate, tehnică, combativitate și spirtul specific artelor marțiale.
Competiția a fost organizată de clubul târgumureșean „Tiger Budo” care a participat cu un număr de 15 sportivi, antrenați de Sensei Traian Dumbrăvean 3 DAN, atât la proba de kumite cât și de kata. La competiție au participat doi sportivi ai clubului și în calitate de arbitri, pe lângă Sensei Traian Dumbrăvean, Alina Bogdan 1 Dan și Țintă Codruț 1 KYU.
Ca urmare, rezultatele obținute de sportivi sunt următoarele: Norbert Szabo – locul I la kumite Juniori, categoria sub 60 kg și locul II la kata Juniori, Norbert Tanaszi – locul II, tot la kumite Juniori, categoria sub 60 de kg.
La categoria seniori B, Camelia Ștefan a obținut locul I la kata și locul I la kumite sub 55 kg; Ilona Markus, locul II la kumite sub 55 kg și locul III la kata, iar Andrea Căbuz a obținut locul II la kata. Tot la categoria B, de data acesta masculin, avem două locuri III obținute de sportivii: Romulus Puia și Iustin Ceușan.
La categoria seniori A, la proba de kata, sportivele au obținut: locul III – Luminița Pogăcean; locul V- Alina Bogdan 1 DAN; locul V- Annamaria Căbuz și tot locul V – Corina Hațegan, iar la categoria masculin locul III a fost obținut de Alin Moga, pe aceeași treaptă situându-se și Alin Sînmârtean 1 DAN, iar locul V a fost obținut de Ovidiu Mașca. Nu în ultimul rând, la proba de kumite sportivii s-au situat pe următoarele locuri: locul II – Alin Sînmărtean la categoria sub 65 kg; locul III la categoria sub 75 kg – Ervin Simon 1 DAN, iar Alin Moga a obținut tot locul III la categoria sub 85 kg.

„Ca întotdeauna, este o onoare pentru clubul nostru că am organizat primul campionat național din acest an competițional la Târgu Mureș, că am reușit să aducem în orașul nostru pe unii dintre cei mai buni sportivi din Kyokushin-ul românesc. În ceea ce privește rezultatul clubului „Tiger Budo” și rezultatele sportivilor, ca de obicei, nu pot să spun decât faptul că munca depusă se transpune în rezultate pozitive, dar până la urmă artele marțiale ne vorbesc despre autodepășire și nu despre învingerea unui adversar.”, a adăugat antrenorul clubului Tiger Budo, Sensei Traian Dumbrăvean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.