Candidatura lui Ballai Alexandru, validată la funcţia de vicepreşedinte al Biroului Federal

Biroul Federal a validat alături de candidatura lui Răzvan Pîrcălabu pentru funcţia de preşedinte , şi candidaturile pentru funcţiile de vicepreşedinţi şi membri.

Tîrgumureşeanul Ballai Alexandru şi-a depus candidatura pentru unul din cele două posturi de vicepreşedinte, alături de Constantin Borăscu, Lucian Luca şi Damian Răileanu. De asemenea, pentru cele șase posturi de membru în cadrul Biroului Federal s-au înscris opt candidați: Adrian Dacica, Ferenc Gyarmati, Anton Arghira, Valerică Gherasim, Marian Sandu, Gigi Pambuca, Constantin Scuturiciu și Eusebiu Diaconu.

Adunarea Generală urmează să valideze şi componenţa Comisiei de Cenzori- Aurica Leon, Rodica Luca și Vasile Velea și a Comisiei de Apel — Gheorghe Mihăilă, Marian Danie Andrei și Cristina Timar, în 26 ianuarie, potrivit statului.

Alegerile vor avea loc în cadrul Adunării Generale programate în 26 ianuarie, de la ora 10,00, la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român din Capitală. Adunarea Generală Ordinară și de Alegeri se reconvoacă pentru aceeași dată, 26 ianuarie, de la ora 12,00, în același loc, în cazul neîntrunirii cvorumului, când se vor putea lua decizii indiferent de numărul celor prezenți.

Federația Română de Lupte are înregistrate, ca membri afiliați, 156 de structuri sportive, dintre care 36 sunt Asociații Județene de Lupte.

EM

Sursa Agerpres

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.