Candidatura lui Csegzi Sandor respinsă de BEJ

csegzi sandorBiroul Electoral Judeţean Mureş a respins, miercuri, candidatura lui Sandor Csegzi, cel care dorea să candideze independent la Camera Deputaţilor în Colegiul uninominal numărul 1 Târgu Mureş, întrucât nu a depus listele de semnături în patru exemplare originale.

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Mureş, judecătorul Barna Szots, a arătat că Sandor Csegzi a îndeplinit cerinţa referitoare la numărul de semnături valide pentru înregistrarea candidaturii, însă nu a prezentat semnăturile în patru exemplare originale aşa cum cere legea.

Szots a precizat că Sandor Csegzi are la dispoziţie 48 de ore pentru a contesta hotărârea BEJ Mureş, de neacceptare a candidaturii.

Sandor Csegzi, care a fost exclus recent din UDMR, intenţiona să candideze în Colegiul nr. 1 Târgu Mureş, împotriva deputatului Uniunii, Karoly Kerekes.

Aceasta este cea de-a doua candidatură neacceptată de BEJ Mureş, prima respinsă fiind cea a candidatului PPMT pentru Colegiul 3 Camera Deputaţilor, Francisc Bereczki, pe motiv că nu avea domiciliul în România.

BEJ Mureş a acceptat candidaturile a 67 de persoane pentru cele 8 colegii pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat, din partea ARD, USL, UDMR, PPDD, PPMT, PRM şi PER.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.