Card de cumpărături pentru comunitate

fundatia pentru comunitate cardFundația Comunitară Mureș a lansat Cardul Comunitar (www.cardcomunitar.ro) în data de 8 februarie 2013 în magazinul partener Merkúr. Cardul Comunitar este un card de fidelitate cu o componentă comunitară foarte puternică. Cumpărătorul folosind cardul la fiecare cumpărătură în magazinul partener primește o reducere de 1% și contribuie la Fondul Comunitar Mureș cu 1% din valoarea fiecărei cumpărături. Puterea cardului poate fi exprimată cel mai bine cu mottoul 1%+1% = mai mult decât 2% pentru comunitate.

În primele două zile ale lansării voluntarii fundației și angajații magazinului au împărțit 650 de carduri comunitare pentru cei interesați. Numărul posesorilor de carduri a depășit 1300 după prima săptămână de la lansare. Cardurile Comunitare pot fi solicitate la caseriile magazinului. După completarea unui formular de solicitare solicitantul primește cardul de la caserie.

Banii strânși în Fondul Comunitar vor fi folosiți pentru susținerea proiectelor fundației și proiectelor comunității locale. Vom organiza concurs de finanțare în limita fondului strâns, iar posesorii cardului pot vota pentru proiectul pe care vor să-l susținem. Intenția Fundației este de a dezvolta programul împreună cu alți parteneri locali și să extindă programul și în orașul Reghin. În prima fază a programului dorim să împărțim 9000 de carduri comunitare. Proiectul Card Comunitar – mecanism și rețea pentru participarea comunității este finanțat prin programul Fondul pentru Inovare Civică.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.