Cât trebuie să scadă audiența la Radio Tîrgu Mureș pentru ca managerul INTERIMAR Nicoleta Ghișa să își dea DEMISIA ?

De câteva zile/săptămâni bune tot aștept o reacție de la conducerea Studioului Regional de Radio Tîrgu Mureș, recte de la doamna manager INTERIMAR (!) Nicoleta Ghișa în legătură cu Rezultatele Studiului de Audienţă Radio, valul de primăvară 2017, studiu referitor la perioada 09 ianuarie – 23 aprilie 2017. Tăcerea însă este deplină. Reamintesc că doamna manager INTERIMAR (!) Nicoleta Ghișa a venit la Radio Tîrgu Mureș în martie 2016, transferată de la Cluj Napoca de unde (așa cum dovedesc procesele împotriva ei, procese în urma cărora Societatea Română de Radiodifuziune S.R.R. a PLĂTIT (!) daune de 100.000 de euro colegului Mihai Miclăuș de la Radio Cluj) a trebuit să plece fortuit. Din martie 2016 până în martie 2017, doamna Nicoleta Ghișa a ocupat funcția de manager INTERIMAR (!). Apoi a urmat un concurs controversat al cărui rezultat încă nu a fost validat. În continuare doamna Nicoleta Ghișa este manager INTERIMAR (!).
Ce beneficii a adus activitatea ei Studioului Regional de Radio Tîrgu Mureș ?
Ne spun cifrele Studiului de Audienţă Radio realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L. la comanda Asociaţiei pentru Radio Audienţă.
2017 – 09 ianuarie – 23 aprilie – primăvară – http://www.audienta-radio.ro/…/Audienta%20radio%20-%20Valul…
2016 – 29 august – 18 decembrie – toamnă – http://www.audienta-radio.ro/…/Audienta%20radio%20-%20Valul…
2016 – 11 ianuarie – 24 aprilie – primăvară -http://www.audienta-radio.ro/…/Audienta%20radio%20-%20Valul…
Așa cum vedem clar ! (din cifrele Studiului de Audienţă Radio realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L. la comanda Asociaţiei pentru Radio Audienţă) este șocant ca un post public, pe vremuri foarte ascultat, să ajungă acum la o audiență între 0,6 % – 0,2 %
Este șocant să vezi că la capitolul – total public comercial Radio Tîrgu Mureș- într-un an, sub mandatul competent al doamnei director Nicoleta Lavinia Ghișa audiența și așa foarte mică a scăzut cu 40 % – de la 0,5 la 0,3 !
La fel, scade numărul total de ascultători +11 ani Radio Tîrgu Mureș – la nivel urban – la 0,4 de la 0,6!
Despre – număr total ascultători comercial Radio Tîrgu Mureș la nivel urban – 0,2% – ce să mai spunem, atunci când marja de eroare a cercetării este 0,3 % ?
Între timp doamna manager interimar îi hărțuiește pe colegii din radio să facă declarații neadevărate despre mine și face penibile cercetări să vadă cine i-a răsturnat cărțile pe masă sau cine a pus la avizier nu știu ce hârtie.
Stimată doamnă, de ce nu vă asumați public cifrele de audiență, care sunt catastrofale ?
De ce hărțuiți și intimidați personalul ?
Vremea dictaturii Ovidiu Miculescu a trecut !
Ați văzut bine că “ordinele” pe care le-ați dat pentru ca doamna Balaci să fie votată, nu au fost respectate și Slavă Bunului Dumnezeu, doamna Balaci nu mai poate face parte din noul Consiliu de Administrație.
Prin urmare vă întreb – Cât trebuie să scadă audiența la Radio Tîrgu Mureș pentru ca managerul INTERIMAR Nicoleta Ghișa să își dea DEMISIA ?
Ascultătorii sunt nemulțumiți de toate schimbările neprofesioniste făcute !

Ioan Chiorean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. In limba romana „fortuit” inseamna intamplator, neasteptat, neprevazut, inopinat. Deci NU fortat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.