Căutați soluții? Citiți PUNCTUL!

Ediția cu numărul 684 a săptămânalului Punctul a ajuns mai devreme decât de obicei pe tarabe, datorită sărbătorilor de Rusalii. Următoarea ediție va apărea ca de obicei, lunea. Ce puteți citi în această ediție:

Celor care sunt în căutarea unor soluții la diferite probleme, le propunem opinia lui Titi Dălălău, intitulată ”Responsabilitatea poate fi soluția.” Detalii în pagina 1.

Articolul de fond tratează un subiect arzător la ordinea zilei: Microhidrocentralele de pe râurile de munte din județ. Ce sunt de fapt și ce efect au asupra mediului, citiți în articolul semnat de Vasile Dancea, în paginile 4 și 5.

În pagina 2 Cristina Vancea prezintă primul traseu off road de biciclete din județul Mureș. Unde se află și cum arată aflați din imaginile din zona metropolitană.

Continuând prezentarea clădirilor urbei, în ediția din această săptămână puteți citi despre istoria unei clădiri secesioniste. Despre ce este vorba, aflați din articolul subsemnatei din pagina 3.

De Ziua Copiilor Punctul Alb merge la toți copiii din județul  Mureș! Punctul Negru…aflați din pagina 2.

Despre City’ us aveți noutăți în pagina 6, semnate de Cristina Vancea.

În pagina 7 găsiți imagini de la dialogul lui Ion Caramitru cu Aurelian Octav Popa, din Amfiteatrul Cetății.

În pagina 8 Imola Grama prezintă programul dedicat copiilor reghineni de ziua lor și scrie despre Tabăra de vară Eureka  din Reghin .

De la Luduș transmite Ioan A Borgovan: știrile care pun punctul pe i, Școala Gimnazială nr. 1 și ceremonial dedicat memoriei eroilor . Detalii în pagina 9.

Lansări de carte,  întâlniri la Hundorf, solicitarea CFR în legătură cu podul peste Târnava Mare și întâlnirea națională Dacia Clasic în Cetatea Medivală, cu detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre Junii Târnavei și despre elevi premiați de UPM Tîrgu Mureș. Detalii în pagina 11.

Rezultatele din semifinalele Campionatului Național de Volei  și despre noua campioană Under 13 la CS Infinity, despre calificarea la Turneul U 19 la fotbal  prezintă detalii Mircea Barbu respectiv Cristina Vancea în pagina 12.

Cei care vor să achiziționeze bunuri scoase la vânzare prin licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești  în pagina 11.

Lectură plăcută!

EM

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.