Ce a făcut poliţistul pentru un copil. UPDATE

masina politiei si cele doua avariateUPDATE: miercuri, 23 iulie 2014, ora 9.50

Citind ştirea apărută în mai multe publicaţii, o persoană fiind de faţă la cele întâmplate aseară, afirmă sub rezerva anonimatului, că în accident a fost lovit un bărbat pe trecerea de pietoni, iar maşina poliţiei, circulând cu foarte mare viteză în aglomeraţia aceea, a derapat şi a avariat cele două maşini parcate. Nu era niciun copil pe care să-l evite. Cu viteza aceea l-ar fi spulberat, nu avea cum să-l observe. În imaginea alăturată maşina poliţiei şi cele două tamponate.

Ştirea:

Marţi seara pe strada Gheorghe Doja un camion a călcat o femeie pe trecerea de pietoni. O maşină a poliţiei care se deplasa spre locul accidentului a lovit două maşini care staţionau, evitând astfel un copil care a fugit în faţa maşinii. Şeful Poliţiei Locale Târgu Mureş, Valentin Bretfelean, a declarat pentru AGERPRES că, marţi seara,  maşina instituţiei se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase pentru a interveni pe strada Gheorghe Doja la un accident rutier grav, în care un camion a lovit o femeie pe o trecere de pietoni. El a spus că, în apropierea zonei accidentului, un copil a pătruns în fugă pe trecerea de pietoni, iar poliţistul nu a mai avut altă soluţie decât să lovească două maşini parcate în încercarea de a salva copilul.
„Nu a fost nimeni rănit, şoferul nostru a procedat corect. Echipajul era în exerciţiul funcţiunii, se deplasa la intervenţie şi avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Maşina Poliţiei Locale are asigurările plătite. Martorii confirmă faptul că acel copil a ieşit pe trecerea de pietoni în faţa maşinii Poliţiei Locale, iar poliţistul a reuşit să evite o tragedie”, a afirmat Valentin Bretfelean. AGERPRES/

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.