Ce aţi fi făcut în locul lui?

salarii bani portofelCa o dovadă că noţiunea de sprit civic nu este una pe cale de dispariţie, domnul PETER ODON GEZA, din Ghindari, a demonstrat că vechile valori încă sunt de actualitate.

Ne întrebăm cum ar fi reacţionat majoritatea dintre noi, în locul domnului Peter care în data de 16.07.a.c., plimbându-se prin Staţiunea Sovata, a zărit pe o bancă o borsetă în care se afla cheia unui autoturism, documente personale, carduri bancare care aveau codul PIN anexat şi suma de 1600 lei.

Fără să stea pe gânduri, domnul Peter s-a îndreptat către sediul poliţiei Ghindari pentru a preda borseta, fără a-şi însuşi niciun bun din aceasta.

În aceeaşi seară, poliţiştii secţiei au identificat păgubitul, acesta fiind un turist din Iaşi, care anunţase pierderea borsetei la Poliţia din Sovata.

„Tot efectivul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş îi mulţumeşte acestui om deosebit pentru gestul de cinste de care a dat dovadă şi îi suntem recunoscători pentru exemplul pozitiv oferit tuturor mureşenilor”, se arată în comunicatul IPJ Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.