Ce avem noi aici? În ediția print: PUNCTUL 647

De azi, găsiți pe la chioșcurile de ziare ediția cu nr. 647 a săptămânalului de Mureș și Harghita ”Punctul”. ”Ce avem noi aici?”, astfel se intitulează opinia subsemnatei din pagina 1. Sunt câteva rânduri scrise cu intenția de a netezi valurile de isterie cauzate de un program de lucru ce nu se aliniază la programul de activitate a provocatorilor. V-am băgat în ceață? Pagina 1. Da?

Priviligeații care apucă vârsta senectuții având și un portofel pe măsură, își pot petrece ultimii ani din viață la un cămin pentru persoane vârstnice, azil de bătrâni, mai pe înțelesul tuturor. Detalii oferite de subsemnata în pagina 2. Tot acolo aflați și beneficiarii PUNCTULUI ALB decernat în această săptămână primei zile din noul an școlar și… și cel NEGRU…oare cui?

Interviul luat de subsemnata inginerului Székely Elemér, director la Căminul pentru persoane vârstnice din comuna Papiu Ilarian. De reținut: acest cămin ”nu este închisoare”! Detalii în pagina 3.

Vasile Dancea a realizat un amplu material despre ”Turismul mureșean din prisma calității la cazare”. Detalii în paginile 4 și 5.

De la Reghin transmite Imola Grama: examene în 15 limbi străine, seară culturală, cu detalii în pagina 6.

A.Ioan Borgovan vine cu știrile care pun Punctul pe i, sărbătorirea colonelului Tănasie Fanea și cooperarea Primărie-Poliție în orașul Luduș. Detalii în Pagina 7.

Narcis Socaciu prezintă rubrica sport. Detalii din fotbal, în pagina 9.

Școlile mureșene în prima zi de școală, într-un articol semnat de Agerpres, în pagina 8.

De la Sighișoara aflăm despre planul de urbanism general, activitatea poliției locale, urarea de început de an școlar transmisă de primarul orașului. Detalii în pagina 10.

Cristina Vancea transmite de la târnăveni despre promovarea vinului din zonă, Ziua Pompierilor, data scadenței la impozite, logoul câștigător al municipiului și despre festivalul Armonii de toamnă. Detalii în pagina 11.

Paginile dedicate județului Harghita prezintă situația școlilor la început de an școlar, dar și situația fără precedent al persoanelor cu dizabilități, ordinul despre uciderea urșilor, ce spune prefectul despre incidentul cu mici și un amplu articol despre Goana Secuiască de la Miercurea Ciuc.Detalii în paginile 12-13-14-15.

Cei care sunt interesați de cumpărarea unor terenuri, case ori apartamente scoase la licitație, au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești din pagina 14.

Publicitatea o lăsăm să le descoperiți dvs în paginile 8 și 16.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.