Ce dotari NU trebuie sa lipseasca din sediul unei companii moderne? Afla acum!

 

Pentru a fi apreciata de angajati, o companie trebuie sa indeplineasca minime criterii de siguranta, confort si igiena.

Iata care sunt acele dotari care nu ar trebui sa lipseasca din sediul unei companii moderne:

  • Securizarea firmei ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru patron. Prin instalarea unui sistem de supraveghere, care poate fi achizitionat de pe https://www.a2t.ro/camere-supraveghere-exterior, sediul va fi protejat impotriva infractorilor, iar angajatii se vor simti in siguranta. De asemenea, in ziua de azi, fiecare companie ar trebui sa dispuna de un sistem de inchidere eficient si performant. Nimeni nu ar trebui sa fie capabil sa pastrunda in cladire daca nu detine un card de acces. In sens contrar, firma va constitui o adevarata tinta pentru infractori.
  • Mobila moderna si un design interior minimalist. Se poarta spatiile office aerisite si moderne, cu putine piese mobiliere. Cele mai multe companii opteaza pentru un decor simplu, dar colorat si creativ, astfel incat angajatii sa fie confortabili si destinsi. Pentru a afla mai multe detalii despre mobila potrivita pentru un spatiu office, click aici. De asemenea, salile de relaxare reprezinta un trend pe care il urmeaza din ce in ce mai multe firme. Companiile care activeaza in domenii creative pun la dispozitia angajatilor sali de relaxare si jocuri, pentru a le stimula creativitatea, sporindu-le astfel performanta la locul de munca.
  • Modern Public Bathroom (XXXL)

  • Igiena – un factor esential. Un manager care isi respecta angajatii se va asigura ca sediul este in permanenta curat si igienic, ca balcoanele si terasele sunt amenajate in mod corespunzator, cu ghivece de flori, balansoare, scaune, mese, dar si cosuri de gunoi, cum ar fi acest cos pentru gunoi din gama Arli CO. In plus, este important ca in sediu sa existe destule toalete pentru toti angajatii, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Acestea trebuie sa fie curate tot timpul si sa fie dotate cu produse de igiena de baza, cum ar fi hartie igienica, sapun lichid si prosoape curate. Peretii nu trebuie sa prezinte urme de igrasie sau mucegai, iar instalatiile sanitare e musai sa functioneze in parametri optimi.
  • Echipament electronic modern si performant. La aceasta categorie intra laptopurile si telefoanele de munca, imprimantele, proiectoarele, fax-urile si asa mai departe. Pentru a contribui la cresterea performantei profesionale a angajatilor, este datoria managerilor de a le pune acestora la dispozitie aparate tehnologice performante. Este de la sine inteles faptul ca un angajat nu-si poate desfasura munca in conditii optime daca nu are acces la aparatura necesara pentru a-si duce la bun sfarsit task-urile.
  • Processed with VSCOcam with hb2 preset

  • Produse de birotica si papetarie. Desi traim in era tehnologica, in care spatiul digital este la moda, toate companiile si-au mutat activitatea in online, iar angajatii lucreaza, in mare parte, direct pe laptop sau pe calculator, la un moment dat apare totusi necesitatea de a avea la indemana o agenda, un pix, poate un calendar, un capsator si asa mai departe. De aceea, managerii trebuie sa fie receptivi la dorintele si nevoile angajatilor, asigurandu-se ca nu le lipseste nimic.

La momentul actual, piata muncii este extrem de competitiva, iar candidatii vizeaza doar acele companii care exprima seriozitate si profesionalism. Tineti cont de lucrul acesta daca detineti o afacere!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.