Ce probleme întâmpină absolvenţii la angajare? Aflaţi din PUNCTUL de azi!

A apărut ediţia cu numărul 621 a săptămânalului de Mureş şi Harghita PUNCTUL, la fel cum apare  de 12 ani încoace, odată pe săptămână! Şi dacă tot am pomenit de aniversare, să vă amintim că Fundaţia Alpha Transilvană din Tîrgu Mureş demonstrează de un sfert de veac că se poate! Se poate să ajuţi, se poate să dai speranţă de viaţă mai bună  şi celor născuţi sub o stea mai puţin norocoasă!Detalii în paginile 8-9 semnate de Titi Dălălău.

Opinia despre 8 martie – ziua feminităţii şi  un omagiu adus femeii mamă,  le găsiţi pe pagina 1, semnate de acelaşi Titi Dălălău.

Un reportaj din care aflaţi ce probleme întâmpină absolvenţii la angajare, sub titlul Şcoală vs angajatori, semnat de Vasile Dancea îl puteţi citi în paginile 2-3.

Tot din pagina 2 puteţi afla cine a primit şi de ce PUNCTUL ALB, dar şi cui îi revine PUNCTUL NEGRU şi de ce!

Căutând un răspuns la întrebarea care-i treaba cu marşul secuilor, sub titlul „De la Secuii Martiri la Ziua Maghiarilor de pretutindeni” găsiţi detalii în paginile 4 şi 5 din tastatura subsemnatei.

De la Reghin transmite Imola Grama despre proiectul „Seminţe libere” şi şi „Femei celebre”. Detalii în pagina 6.

Pagina dedicată oraşului Luduş scrie despre Luduşeanca Valeria Tocaciu ocupanta locului II la ProSoft@NT 2017, despre Szakacs Attila, reprezentantul oraşului la Olimpiada de biologie, despre un spectacol caritabil şi flori de 8 Martie. Articolele sunt  semnate de Cristina Vancea, cu detalii în pagina 7.

Pagina de Sighişoara relatează despre producătorii tradiţionali, micile afaceri şi voluntariatul ce au înflorit pe traseul de biciclete Viscri-Sighişoara. Detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu, despre violenţa în şcoli, unde se deschide o creşă nouă, despre nevoile romilor, despre Judecătoria Târnăveni, cu detalii în pagina 11.

Paginile dedicate judeţelor Harghita detaliază Programul cornul şi laptele urmărit on-line şi anunţă fermierii că sunt aşteptaţi la APIA cu cererile pentru subvenţii. Detalii în pagina 12.

Interesul fermierul a crescut faţă de cultura cocăzului negru. Televiziunea din Bălan s-a confruntat cu un incendiu şi investiţiile Consiliului Judeţean pot fi urmărite on-line. Detalii în pagina 13.

Repetenţi la şcoala de şoferi şi creşterea numărului de înmatriculări vehicule îmn Harghita, cu detalii în pagina 14.

Cine s-a înscris în programul „Tomate”, ce se întâmplă cu preţul cartofului, când se încheie sezonul de schi, aflaţi răspunsul detaliat în pagina 15.

Cei interesaţi să achiziţioneze o casă, un teren sau apartamente scoase la licitaţie, au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti în pagina 14.

Vă doresc lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.