Ceață, gheață și….tricouri

ASA Tîrgu-Mureș a pierdut partida tur din semifinalele Cupei Ligii Adeplast, 2-4 pe Trans-Sil, cu ACS Poli Timișoara. golurile au fost înscrise de Ciolacu (26), C. Rus (77), respectiv Artean (11-penalty), Drăghici (62), Llorente (67), Popovici (90+5).

Un meci disputat pe un teren greu, în ton cu data la care s-a jucat și început cu mult circ și urări de bine din partea oaspeților pe tema echipamentului. Dar ca să simplificăm ecuația: 1. în toate competițiile oficiale, conform regulamentului, echipa gazdă își alege echipamentul; 2. echipamentele oficiale ale unei echipe trebuie să fie de culori contrastante, pentru a avea mai multe variante de utilizare; 3. echipamentul alb de pe magazinul oficial al adversarilor arată chiar foarte bine.

Despre joc, felicitări timișorenilor pentru evoluție, o victorie meritată, în condițiile în care ASA nu a știut să concretizeze ocaziile din momentele decisive ale jocului, iar greșelile individuale din defensivă au stabilit, în mare măsură, una dintre finalistele competiției.

Returul, în primăvară, la Timișoara.

Echipa utilizată în acest ultim meci al anului:
Mingote – Gabi Matei (Szasz 90′), Cordoş, Marius Constantin, Mendy – G. Mureşan, Candrea (Ursu 76′) – Kuku, Rus, Morar – Ciolacu (Iacobovici 68′).

Final de an trist pentru echipa noastră și multe întrebări referitoare la ce se va întâmpla din luna ianuarie. Să ne gândim doar la lucruri pozitive, că de cele negative au alții grijă.

Sărbători fericite tuturor suporterilor mureșeni, care au fost alături de echipă și la bine și la greu !

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.