Cei 3 cetățeni nemți victime la Tăureni vor fi repatriați

elicopter taureniCei trei cetăţeni germani care şi-au pierdut viaţa, luni seara, în urma prăbuşirii elicopterului în care se aflau alături de omul de afaceri Sorin Ţerbea şi de o angajată a acestuia, urmează să fie repatriaţi şi înhumaţi în Germania, a anunţat miercuri, adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, comisarul-şef Alexandru Câmpean.

‘Cadavrele celor trei cetăţeni germani vor fi repatriate pentru înhumare, din câte am înţeles, le vor ridica rudele azi de la Institutul de Medicină Legală din Târgu Mureş’, a spus Alexandru Câmpean.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, Maria Mariş, a precizat că IML Târgu Mureş a efectuat deja autopsia victimelor, dar rapoartele nu au parvenit încă la dosarul cazului.

Potrivit reprezentantei Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, s-a dispus efectuarea unei constatări tehnico-ştiinţifice, la Braşov, de către Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

Maria Mariş a mai precizat că procurorii au reuşit ca, după cercetarea la faţa locului, să o audieze pe femeia care a supravieţuit accidentului şi că urmează să fie audiaţi şi martorii oculari.

Un elicopter s-a prăbuşit, luni seară, în zona lacului numărul 7 din comuna Tăureni, la circa 400 de metri de la locul decolării, în urma accidentului cinci persoane şi-au pierdut viaţa, Sorin Ţerbea în vârstă de 49 de ani, pilotul aparatului, Nicolae Iacobescu, cei trei oameni de afaceri germani, Tiberiu Deak de 59 de ani, Doina Deak de 56 de ani şi fiul lor, Tiberiu Deak de 33 de ani, iar Elena Murar, de 40 de ani, a fost rănită uşor.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.