Cel mai mare Festival de camioane, la Tîrgu-Mureș

971099_670095179670592_1285236852_nÎn zilele de 21 și 22 septembrie, pe Autodromul IFPTR din Tîrgu-Mureș (lângă Aeroportul Mureș), se va desfășura cel mai mare Festival de camioane și choppere din estul Europei – ,,The Most Beautiful Truck and Chopper Festival” – care va consta în trei întreceri mărețe pentru trei categorii distincte: The Most Beautiful Truck, The Most Beautiful Chopper și Cel Mai Bun Șofer Profesionist IFPTR.

The Most Beautiful Truck …

… este un concurs de frumusețe între camioane, indiferent de marca acestuia sau de dotările lui. Fiecare participant, în cadrul acestui concurs trebuie, să își înscrie camionul pe site, în categoria ,,Camion” cu cât mai multe detalii și fotografii ale mașinii. Înainte de festival, pe site va fi afișată lista camioanelor finaliste care vor participa la întrecerea de pe Autodromul IFPTR. Acestea vor fi alese, în ordine descrescătoare, în urma voturilor de pe site.

The Most Beautiful Chopper…

… este un concurs de frumusețe între choppere care urmează același sistem ca ,,The Most Beautiful Truck”. Astfel, cei care vor să participe la concurs trebuie să-și înscrie copperul pe site, urmând votarea și afișarea listei chopperelor cu cele mai multe voturi.

Cel Mai Bun Șofer Profesionist IFPTR…

…este un concurs de îndemânare adresat tuturor șoferilor profesioniști din România, indiferent de vârstă sau experiență. Fiecare șofer care vrea să participe la acest concurs trebuie să completeze testul on-line de pe site, în categoria ,,Șofer”, și în funcție de punctajul obținut, să participe la finala din cadrul Festivalului.

Premii consistente

Juriul ,,The Most Beautiful Truck and Chopper” va fi compus din: Radu Dinescu – UNTRR, Marilena Matei – Tranzit, Roxana Ciuhulescu – Pro Motor, juriul ,,Cel Mai Bun Șofer Profesionist IFPTR” va fi compus din: Sandor Gabor – IFPTR.

Premiile ,,The Most Beautiful Truck”: Premiul I – Excursie la Carnavalul de la Rio 2014 + produse și servicii în valoare de 3.000 de euro; Premiul II – Produse și servicii în valoare de 600 de euro; Premiul III – Produse și servicii în valoare de 400 de euro.

La concursul ,,The Most Beautiful Chopper” premiile constau în: Premiul I – 2.000 de euro; Premiul II – Produse și servicii în valoare de 600 de euro; Premiul III – Produse și servicii în valoare de 400 de euro. La ,,Cel Mai Bun Șofer Profesionist IFPTR”: Premiul I – 2.000 de euro; Premiul II – produse și servicii în valoare de 600 de euro; Premiul III – produse și servicii în valoare de 400 de euro.

Organizatorul Festivalului ,,The Most Beautiful Truck & Chopper Festival 2013” este Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România, reprezentată de Adbrain Partners în calitate de agenție de publicitate.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.