Cel mai mare festival studenţesc: Festivalul uniFEST , ediţia a V-a

unifestOrganizația Studențească de Medicină Dentară (OSMD) desfășoară începând cu 7 Noiembrie 2016 timp de o săptămână, Festivalul uniFEST, acesta se afla sub egida Uniunii Stundeților din România (USR) fiind în același timp și cel mai mare festival studențesc din țara noastra.
Festivalul Stundețesc uniFEST la Târgu Mureș aduce pentru al V-lea an consecutiv aduce o paletă largă de activitati: cursuri și workshopuri, întreceri sportive precum ping-pong sau fotbal, dar și seri sociale. Este destinat tuturor studenţiilor din Târgu Mureş. La nivel național a devenit un adevărat manifest cultural-artistic, a ajuns la a XV-a ediție și are în portfoliu un număr impresionant de studenti, beneficiari ai celui mai cunoscut festivalal tinerilor sub sloganul ”Distracție gratis, nu degeaba!”
Uniunea Studenților din România este o organizație umbrelă, la nivel național, peste 100 de asociații studențești și de tineret din 17 centre universitare. Scopul statutar al federației este acela de a reprezenta, promova și apăra drepturile studenților.
OSMD ONG-ul studenților de la Facultatea Medicină Dentară, la al V-lea an de activitate considerăm important faptul ca am implicat studenții nu numai in activităti legate de viitoarea lor specializare, cât și în activități cultural-artistice, sportive care le-au arătat adevărata muncă în echipă și i-au ajutat să construiască între ei relații de prietenie și respect.
Pentru a fi la curent cu informațiile referioare la uniFEST accesaţi https://www.facebook.com/UnifestTgMures.

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Sa traiasca DNA-ul!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.