Cele mai bune performanțe din istoria futsal-ului

futsalCity’us Tîrgu-Mureș a câștigat, pentru a 6-a oară consecutiv, Cupa României la futsal, după victoria cu 7-4 (3-2, 4-4), după prelungiri, în fața celor de la CSMS Iași.
Meciul a fost unul pe muchie din cauza stării de oboseală acumulată în ultima perioadă și dorința ieșenilor de a reuși o mare performanță. Pentru City’us, succesul reprezintă al 11-lea trofeu cucerit în ultimii 6 ani, 4 titluri, 6 cupe, toate consecutive și o supercupă a României. Astfel, City’us devine clubul cu cele mai bune performanțe din istoria futsal-ului românesc.
Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat portarul ieșenilor, Marius Chiriac. Conducerea echipei mureșene mulțumește tuturor celor care au fost aproape de echipă și în acest sezon: în principal sponsorilor și suporterilor, care acum se bucură împreună cu echipa de extraordinarele performanțe obținute: „Le mulțumim suporterilor care au venit să ne încurajeze și la finala Cupei României și ne cerem scuze față de restul suporterilor mureșeni, pe care nu am reușit să-i convingem, prin evoluții și performanțe, că această echipă merită să fie susținută din tribune! Poate vom reuși la anul”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.