Cele mai bune performanțe din istoria futsal-ului

Cele mai bune performanțe din istoria futsal-ului

futsalCity’us Tîrgu-Mureș a câștigat, pentru a 6-a oară consecutiv, Cupa României la futsal, după victoria cu 7-4 (3-2, 4-4), după prelungiri, în fața celor de la CSMS Iași.
Meciul a fost unul pe muchie din cauza stării de oboseală acumulată în ultima perioadă și dorința ieșenilor de a reuși o mare performanță. Pentru City’us, succesul reprezintă al 11-lea trofeu cucerit în ultimii 6 ani, 4 titluri, 6 cupe, toate consecutive și o supercupă a României. Astfel, City’us devine clubul cu cele mai bune performanțe din istoria futsal-ului românesc.
Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat portarul ieșenilor, Marius Chiriac. Conducerea echipei mureșene mulțumește tuturor celor care au fost aproape de echipă și în acest sezon: în principal sponsorilor și suporterilor, care acum se bucură împreună cu echipa de extraordinarele performanțe obținute: „Le mulțumim suporterilor care au venit să ne încurajeze și la finala Cupei României și ne cerem scuze față de restul suporterilor mureșeni, pe care nu am reușit să-i convingem, prin evoluții și performanțe, că această echipă merită să fie susținută din tribune! Poate vom reuși la anul”.

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.