Cerem autorităților locale să schimbe programul de colectare a gunoiului!

Tîrgu Mureșul este un oraș sufocat de mașini, fără locuri de parcare și cu o aglomerație de neînchipuit în fiecare dimineață când mureșenii merg la muncă, la școală sau la grădiniță. Și dacă toate acestea nu sunt de ajuns, mașina de gunoi a firmei Salubriserv pune capac nervilor mureșenilor prin faptul că zi de zi, la ora 8 blochează și mai mult străzile ridicând gunoiul.

Cerem pauză de colectare a gunoiului între orele 7,30 și 8,30.

Pozele alăturate au fost făcute în cursul dimineții.

Rugăm târgumureșenii să filmeze/fotografieze când se întâlnesc cu astfel de situații și să le trimită pe adresa redacției redactia@punctul.ro, Săptămânalul Punctul angajându-se să facă demersuri în acest sens.

În cursul zilei de luni, 16 octombrie, vom trimite solicitarea de schimbare a programului de colectare a gunoiului de către Salubriserv, la Primăria Tîrgu Mureș.

Considerăm că gunoiul trebuie să fie colectat noaptea!

 

Redacția

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Poate e mai bine sa schimbe programul autobuzelor astfel incat sa te poti baza pe ele ca sa ajungi la munca si la scoala. Sa fie mai dese si mai curate. In felul asta mai multi targumureseni vor renunta la masini in favoarea autobuzului si trafic se ma diminua.
    In Elvetia Dlui Florea si in alte state sau alte orase din Romania se poate. De ce nu se poate si la noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.