Cincinal pentru microbuze şcolare

microbuz_scolarConducerea Inspectorului Şcolar al judeţului Mureş a anunţat, marţi, că a înainta alocarea a 28 de microbuze pentru transportul elevilor, din care în acest an va primi 13 şi speră ca în următorii cinci ani problema transportului şcolar să fie rezolvată.

‘Noi în prezent avem 28 de solicitări pentru microbuze şcolare, aceste microbuze rezolvă definitiv problema transportului şcolar. În această primă tranşă, care a început deja în luna august, judeţul Mureş primeşte 13 microbuze, din care două au venit între primele 100, atunci când la Bucureşti s-a organizat o predare festivă în faţa Guvernului a acestor microbuze. De asemenea, Guvernul a lansat următoarea idee, şi anume ca până la finele anului 2014, toate unităţile şcolare care au solicitat microbuze – este vorba despre 1.053 de solicitări la nivel naţional – să le fie rezolvate solicitările, încât pe următorii 5 ani problema transportului şcolar să fie definitiv rezolvată‘, a spus Someşan.

Acesta a mai menţionat că speră ca până la începutul anului şcolar să ajungă şi restul de 11 autovehicule din cele 13 repartizate pentru judeţul Mureş. AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.