Cine a văzut-o pe dr. Benedek Orsolya?

 

Un mesaj disperat postat pe o pagină de socializare anunţă că de aseară nu se ştie nimic despre tîrgumureşeanca Benedek Orsolya, lector universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Tîrgu Mureş, fost medic rezident ATI la SCJU. Iată mesajul:

URGENT!!!

O caut urgent pe Orsolya Benedek. De aseara nu stiu nimic de ea. Daca ati vazut-o undeva va rog sa ma anuntati.

Are un Opel Tigra gri cu numarul de inmatriculare MS 84 DRO. Daca ati vazut masina acesta undeva va rog din suflet sa dati de stire. Nu este un banc prost, chiar o caut cu disperare!

UPDATE
Masina a fost gasita in parcarea Auchan City, daca cineva a vazut-o pe Orsi in zona acea Va rugam sa ne anuntati. Multumim. Puteti sa-mi scrieti si mesaj daca aveti informatii si nu doriti sa le faceti publice in comentarii.

UPDATE 21:45
A fost vazuta ultima data confirmat la Auchan City ieri la ora 20:50

Daca aveti informatii noi Va rog sunati la numarul de telefon 0725 915 817″

Acesta a fost mesajul semnat de prietena doctoriţei, Klara Magdolna Mathe, la care au reacţionat alţi prieteni de facebook. „Am citit ca s-a urcat intr-o duba WV, dar m-am gandit ca daca au imagini din incinta cladirii, (se referă la hypermarketul AUCHAN )unde era mai multa lumina la aceea ora, poate identifica persoana cu care era si respectivul poate da relatii despre ea.”, a postat cineva. Comentariile prietenilor din ce în ce mai îngrijoraţi curg în continuu pe pagina lui Orsy. Dacă aţi văzut-o sau ştiţi ceva despre misterioasa ei dispariţie, anunţaţi vă rugăm aici sau la telefon 0725 915 817.

EM

Sursa facebook

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

4 Comentarii

  1. a-ti anunta la politie disparitia Doamnei doctor ?

  2. In primul rand trebuie cautat intre cunostiintele ei o persoana care are in proprietate o astfel de masina. Ea s-a urcat in acea masina fara sa fie fortata,fara sa fie atacata,fara sa fie ingramadita cu forta. Persoana cu care a plecat era un cunoscut,altfel nu urca numai asa intr-o masina straina.

  3. Va rog sa va asigurati ca telefonul / telefoanele d-nei dr au fost anuntate ,prin Politie la STS , Verificat / verificate . Neaparat trebuiau anuntate tot de ei punctele de frontiera .Atat autostrada cat si DN -urile au montate camere speciale de subraveghere ,inregistrare

  4. O s-o gaseasca. Dupa ce se aduna toate statisticile de la mobile si de la camerele de supraveghere din imprejurimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.