Circa 70 de tineri au continuat protestele la Târgu Mureş

În jur de 70 de persoane, în majoritate tineri, au continuat, marţi seara, protestele în faţa Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, cerând demisia Guvernului Grindeanu ca urmare a modului în care a fost emisă OUG de modificare a Codurilor penale, abrogată ulterior.

Într-o postare pe o pagină de socializare, Răzvan Capră, unul dintre cei care şi-au asumat organizarea mitingurilor de la Târgu Mureş, a arătat că deşi numărul celor rămaşi în stradă este mic, tinerii vor protesta în continuare până în weekend, când mureşenii vor reveni.

Protestatarii susţin că prin abrogarea OUG 13 s-a câştigat o bătălie, dar că se impune ca Guvernul Grindeanu să demisioneze pentru modul în care a acţionat.

În timpul protestelor de la Târgu Mureş manifestanţii au înconjurat centrul oraşului şi au scandat lozinci cum ar fi ‘Chiar dacă aţi fost votaţi, n-aveţi dreptul să furaţi!’, ‘PSD – Ciuma roşie!’, ‘DNA să vină să vă ia!’, ‘Abrogaţi şi plecaţi!’, ‘Jos Guvernul!’, ‘Nu vrem hoţie, vrem democraţie!’ etc.

AGERPRES

Foto: Sabin Porosnicu‎

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

  1. Actul democratic s-a produs pe 11 dec, PSD cu sacii in caruta si-a dat cu stangu-n drept ca niste fraieri,ca sa nu spunem mai mult. Cei din strada,majoritatea si,cei de la televizor nu cunosc gradul de legalitate al ordonantei.
    Lucrurile s-au derulat in functie de interese! Ar fi bine sa ne spuna CCR care este adevarul! Adevarul sa invinga si sa tragem concluziile! Indicat ar fi sa aflam adevarul de la inceput pentru a nu ne lasa manipulati de interesle politicienilor,astfel incat sa putem apara cu adevarat democratia!

  2. niste gaite

  3. chirurgul.politic@yahoo.com

    A gresi e omeneste a persevera in greseala e prostie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.