Circulația trenurilor și programul agențiilor de voiaj cu prilejul minivacanței de 1 iunie și Rusalii

CFR Călători informează că în minivacanța de 1 iunie și Rusalii, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii rețele feroviare în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri. Trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara, etc. vor fi suplimentate cu peste 8.000 de locuri față de zilele obișnuite. Personalul feroviar va fi suplimentat, iar casele de bilete vor funcționa la capacitate maximă acolo unde sunt solicitări și vor avea program normal de lucru.

Pentru a evita situațiile neplăcute  generate de afluența mare de pasageri, CFR călători recomandă planificarea din timp a călătoriei cu trenul.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație: Online, de la automatele XsellKiosk din gări;  de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism);  prin telefon la 021 9522.

În plus, studenților le este recomandat să acceseze agenția de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor Gări.

Programul caselor de bilete și agenţiilor de voiaj CFR:

În perioada minivacanței de 1 iunie și Rusalii, casele de bilete vor funcționa la capacitate maximă acolo unde sunt solicitări și vor avea program normal de lucru.

Reamintim de asemenea că bilete cu anticipație pot fi achiziționate și pentru trenurile directe către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia și retur, care vor intra în circulație începând cu data de 2 iunie a.c.

Cristina Vancea 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.