Citiţi PUNCTUL?

Vă vine să credeţi sau nu, „Investiţiile străine au adus 2 miliarde de euro în judeţul Mureş”, numai în 2016! Câte locuri de muncă au fost create, pe ce loc se află judeţul, aflaţi dintr-un amplu articol semnat de Cristina Vancea. detalii în paginile 8-9.

 

Opinia lui Titi Dălălău se referă tot la cifre. Câţi locuitori sunt în Europa, în România, îmbătrâneşte populaţia, dar creşte speranţa de viaţa…Detalii în pagina 1.

Paginile 2 şi 3 prezintă „Centura Livezeni, prost proiectată şi păguboasă”. Detalii semnate de Titi Dălălău.

Tot în pagina 2 aflaţi cine şi de ce a primit PUNCTUL ALB şi unde se duce PUNCTUL NEGRU.

Ce se mai aude despre Igazi Csiki Sor, cine e afaceristul care a lansat berea şi alte detalii în paginile subsemnatei. Detalii în paginile 4 şi 5.

Tot despre cifre , de data asta de la Reghin , dar şi despre Performanţă la Atletic Kids Gurghiu. Detalii în pagina 6 de la Imola Grama.

„Românii din New York păstrează tradiţiile”, transmite AI Borgovan de la faţa locului, cu detalii în pagina 7.

De la Sighişoara transmite Cristina Vancea despre evenimentele anului, despre ediţia a III-a a Cufărului de cuvinte, precum şi despre taxele la Muzeul de Istorie din municipiu. Detalii în pagina 10.

„Planuri ambiţioase de dezvoltare pentru Târnăveni, cine este noul vicepărimar, ce fel de curs se ţine laTârnăveni , aflaţi din pagina 11, dedicată municipiului Târnăveni, semnată de Mircea Barbu.

Paginile dedicate judeţului Harghita prezintă programul „Spaţii verzi”, câţi şoferi pică examenul, cine este antrenorul secţiei de înot la CSM Miercurea Ciuc, reabilitarea Palatului Administrativ, proteste, angajări, penalizări, unde şi de ce aflaţi din paginile 12-13-14-15.

Dacă vreţi să cumpăraţi terenuri, case sau apartamente scoase la licitaţie aveţi la dispoziţie anunurile executorilor judecătoreşti în pagina 14.

Lectură plăcută!

EM

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.