Citroen C4Cactus, prezent şi la Tîrgu-Mureş

_MG_8964Joi, după-masă, la Show Room-ul Citroen din Corunca, într-o atmosferă de sărbătoare, a fost prezentat noul Citroen C4 Cactus.
Noul model adoptă inovaţii tehnologice şi principii solide în materie de design, confort, manevrabilitate şi costuri de utilizare. De asemenea, anulează în totalitate principiile tradiţionale şi propune o nouă alchimie, răspunzând prompt provocărilor cotidiene. Suprafeţele rafinate şi fluide elimină orice urmă de agresivitate, iar geamurile şi plafonul flotant accentuează liniile vehiculului. Personalitatea îndrăzneaţă este evidenţiată şi de elementele grafice deosebit de utile. Primul element grafic care se remarcă pe maşină este sistemul Airbump care protejează vehiculul împotriva incidentelor uşoare rezultate în urma utilizării cotidiene. Partea frontală este valorizată de semnătura luminoasă cu tehnologia farurilor diurne cu LED menite să accentueze proiectoarele integrate în Airbump, iar stopurile au acel efect 3D.
Design Interior
Habitaclul maşinii are trei caracteristici: rafinament, tehnologie şi confort; Conducătorul auto şi pasagerii beneficiază de mai mult spaţiu, Plasa de bord şi ecranul tactil de 7” cu ergonomie sporită organizează spaţiul. Liniile curate ale interiorului sporesc confortul. Pe lângă ecranul tactil, avem comanda simplificată cu ajutorul sistemului Easy Push asociat cutiei de viteze ETG. Integrarea airbag-ului pasager în plafon a creat un spaţiu de depozitare amplu, cu acces direct din partea superioară a planșei de bord.
Caroserie uşoară şi consum de 3,1 l
_MG_8957Constructorul, faţă de un modelul C4 a redus greutatea maşinii cu 160 de kilograme. Consumul din nou bate tot: 3,1 l la motor de 1,6.
Preţul porneşte de la 10.450 de euro.
În România, dealer-ul Citroen pune la bătaie un C4 Cactus. Cei care doresc să participe la tragerea la sorţ pentru această maşină găsesc toate detaliile concursului pe sit-ul www.citroen.ro.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.