City’ us Tîrgu Mureș a reluat pregătirile pentru noul sezon. Iată componența lotului

City’us Tîrgu-Mureș a început de săptămâna trecută antrenamentele în vederea noului sezon competițional. Iată și jucătorii prezenți la primele antrenamente:
Răzvan Cătinean, Mihai Tătar, Vasile Moldovan, Răzvan Coman – portari
Bogdan Covaci, Vlad Țipău, Kusmodi Tamas, Răzvan Togan, Andrei Boroș, Nagy Norbert, Alex Pop, Iszlai Richard, Andrei Gândilă, Paul Ludușan, Takacs Bogdan (Pro-Tineret Sighișoara), Andrei Cioban (Clujana Cluj-Napoca).
Kiss Szilard se va alătura lotului în cursul acestei săptămâni, iar cu spaniolul Mario Duque se poartă încă negocieri. Din lotul din sezonul trecut, Dobai Andras a ales să întrerupă pentru o perioadă activitatea sportivă de performanță, iar cu Csala Zsolt există, deocamdată, un diferend contractual.
La pregătirile echipei participă și jucătorii Takacs Bogdan, care a evoluat la divizionara secundă, Pro-Tineret Sighișoara, Andrei Cioban, campion național cu echipa U19 a celor de la Clujana Cluj-Napoca, dar și alți tineri jucători târgumureșeni.

Sâmbătă și duminică, City’us Tîrgu-Mureș va participa la un turneu international la Deva, Cupa Cetății, alături de gazdele de la Autobergamo, Ekonomac Kragujevac (Serbia) și Classic Chișinău (Moldova).

Cristina Vancea, sursa cityus.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.