City’us a pierdut categoric în fața rușilor de la Dynamo Moscova

city

În primul meci al grupei D, din UEFA Futsal Cup, Elite Round, City’us a pierdut categoric în fața rușilor de la Dynamo Moscova. Adversarii s-au impus cu 11-1 (3-0), după un meci în care echipa noastră a evoluat foarte bine în prima repriză, golurile venind în urma unor neatenții în defensivă. Din păcate, în partea secundă, diferența pe tabela de marcaj a crescut simțitor, rușii fiind oponenți redutabili, atât din punct de vedere fizic, cât și tehnic. Cu un lot mult mai numeros și mai valoros, Dynamo a câștigat fără probleme. Din păcate, pe lângă înfrângere, City’us a mai suferit o pierdere, căpitanul Bogdan Covaci fiind eliminat în minutul 33, după ce a primit al doilea cartonaș galben. Mult prea ușor, în opinia noastră, arbitri acordându-i primul galben în urma unui fault de joc.

Nu mai vrem să amintim de diferențele dintre cele două cluburi, campioana României întâlnind astăzi una dintre cele mai bune echipe ale continentului, câștigătoare a trofeului și cu numeroase prezențe în turneele finale. Băieții noștri au luptat de la egal la egal în prima parte, lucru pentru care merită felicitați. Diferențele de care aminteam, au stabilit însă rezultatul final al jocului.

Rămânem și cu impresia golului superb înscris de Vlad Țipău, cu un șut puternic, la vinclu, fără speranțe pentru portarul advers,

Cosmin Gherman: „Nu mai vreau să amintesc lucrurile pe care le știm cu toții. Dar am înfruntat pe Dynamo Moscova cu mulți jucători jucători care au 10 meciuri în prima ligă și 3 prezențe în UEFA. Cred că asta spune tot. Asta este situația, plecările și accidentările au slăbit echipa noastră. Când ajungi în primele 16 echipe din Europa nivelul este altul și întâlnești formații precum Dynamo. Încet-încet o să creștem și îmi doresc să mai întâlnim peste câțiva ani echipa rusă și o să vedeți o altă față a echipei. Vrem să creștem tinerii, să vadă ce înseamnă futsal-ul adevărat. Acesta este obiectivul nostru în turneul de la Lisabona. Nu avem așteptări mari, dar vrem să facem o figură frumoasă. În meciul cu Sporting dăm peste un adversar și mai greu, în opinia mea, favorit la calificare. Sper să facem un meci mai bun.”

Antrenorii Cosmin Gherman și Lucian Nicușan au început partida cu:
Molina – Țipău, M. Duque, Mimi Stoica, Covaci. Au mai evoluat: Tătar – Csala, Dobai, Pop, Kusmodi și Boroș. Răzvan Togan nu a putut fi folosit, resimțindu-se încă de pe urma unei accidentări.

Autorii golurilor: Țipău (33) / Fukin (5, 30), Ari Santos (11), Suchilin (14, 24), Nando (22), Cirilo (28), Fernandinho (29, 31, 33 – 6 metri), Badretdinov (34).

În celălalt meci al grupei, Sporting Lisabona a învins pe Gyor cu 4-1.

Vineri, de la ora 22.30 (20.30 ora locală), City’us întâlnește pe Sporting Lisabona, un alt meci infernal, în fața unui adversar care va fi încurajat de o sală arhiplină.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.