City’us campioană pentru a treia oară

City’us Tîrgu-Mureş a câştigat aseară al 3-lea titlu de campioană naţională, după ce s-a impus cu 10-1 în partida a doua a finalei campionatului, disputată în compania celor de la Spicom Sf. Gheorghe. După victoria cu 7-2 din prima partidă, City’us şi-a adjudecat titlul după doar 2 jocuri şi va reprezenta România în viitoarea ediţie a UEFA Futsal Cup. Partida din Sala Sporturilor din Tîrgu-Mureş a reprezentat o demonstraţie de forţă din partea campioanei României, care a dorit să arate care este adevărata diferenţă dintre cele 2 formaţii. Joc agresiv, pressing sufocant în jumătatea adversă şi faze spectaculoase de poartă au fost ingredientele unei finale câştigate categoric de tîrgumureşeni. După câteva minute echilibrate, în care Grigoraş, portarul de la Spicom, a avut câteva intervenţii reuşite, Nicuşan, căpitanul echipei noastre a deschis scorul după ce a reluat în poartă mingea respinsă de portar în urma şutului lui Csoma. Până la finalul reprizei, fraţii Matei, Cristian şi Florin, au dus scorul la 3-0, iar învingătoarea era deja cunoscută.

În partea a doua a meciului, City’us a mai punctat de 7 ori prin Szocs, Csoma, Gherman (2), Mimi Stoica (2) şi Cr. Matei. Cei de la Spicom au reuşit doar golul de onoare, la scorul de 9-0, prin Kedves. Rezultat final, City’us – Sf. Gheorghe 10-1 şi, pentru al 3-lea an la rând, trofeul campionilor vine la Tîrgu-Mureş. În cadrul festivităţii de premiere, Mimi Stoica a primit şi trofeul de golgheter al campionatului, cu 38 de reuşite.

Pentru City’us au evoluat: Klein, Aszalos – portari, Fl. Matei, Cr. Matei, Ignat, Lupu, R. Radu, Mimi Stoica, Nicuşan, Szocs, Gherman şi Csoma. În deschiderea marii finale s-a disputat finala pentru locurile 3-4, ACS Od. Secuiesc învingând pe United Galaţi cu scorul de 6-5, după răsturnări spectaculoase de scor.

Clasamentul final al ediţiei 2011-2012 al Ligii 1 arată astfel:

1. City’us Tîrgu-Mureş – campioană
2. Spicom Sf. Gheorghe
3. ACS Od. Secuiesc

Săptămâna viitoare, luni, 11 iunie, City’us Tîrgu-Mureş are şansa de a-şi trece în palmares cel de-al 9-lea trofeu din istoria clubului. Campioana şi deţinătoarea Cupei va întâlni pe United Galaţi, în finala ediţiei din acest an a Cupei României. Partida se va disputa la Iaşi, în Sala Sporturilor şi va începe la ora 19.45, fiind transmisă în direct de postul DigiSport 2.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.