City’us în finala Campionatului Naț. de futsal

City’us Tîrgu-Mureş s-a calificat în finala Campionatului Naţional de futsal, după ce a învins cu 15-2 pe ACS Od. Secuiesc, în partida a doua a semifinalei. Partida din Sala Sporturilor nu a avut practic istoric. După ce Csoma a deschis scorul în minutul 2, oaspeţii au egalat prin Birtalan, după numai 1 minut. Acesta a fost singurul moment al jocului în care, cele 2 formaţii s-au aflat la egalitate. După golul lui Fl. Matei, din lovitură de penalitate, de la 6 metri, City’us s-a dezlănţuit şi a mai marcat de alte 6 ori până la pauză, prin: Ignat (14), Fl. Matei (15), Szocs (17), Mimi Stoica (18), Cristi Matei (18) şi Daniel Raymond (20).

În repriza secundă, jucătorii de la City’us şi-au păstrat pofta de gol şi au înscris de alte 7 ori, prin R. Radu (26), Nicuşan (27, 37), Fl. Matei (30), Lupu (35), Csoma (37) şi Daniel Raymond (38). Avalanşa de goluri la poarta oaspeţilor a fost întreruptă doar în minutul 32, la golul lui Mihaly. Rezultat final, City’us – Od. Secuiesc 15-2 şi după victoria cu 13-2 din jocul de la Odorhei, tîrgumureşenii se califică în finală cu scorul general de 2-0.

În cealaltă semifinală a Campionatului Naţional Spicom Sf. Gheorghe a învins şi în al doilea joc pe United Galaţi, cu scorul de 6-4 şi s-a calificat în finală. Astfel, titlul va fi decis în disputa dintre campioana en-titre City’us Tîrgu-Mureş şi Spicom Sf. Gheorghe, formaţie aflată pentru prima dată în ultimul act. Finala Campionatului Naţional, ediţia 2011-2012, se va disputa după sistemul 2 victorii din 3 jocuri. Prima înfruntare va avea loc luni, 28 mai, de la ora 20, la Sf. Gheorghe. Partida a doua este programată la Tîrgu-Mureş, luni 4 iunie, de la ora 20. Ambele partide vor fi transmise în direct de Digi Sport. În cazul în care, după cele 2 jocuri, scorul va fi egal, partida decisivă se va disputa tot la Tîrgu-Mureş.

FINALA CAMPIONATULUI NAŢIONAL

Luni, 28 mai – ora 20.00 – Sala Sporturilor Sf. Gheorghe – Finala Meci 1:
Spicom Sf. Gheorghe – City’us Tîrgu-Mureş

Luni, 4 iunie – ora 20.00 – Sala Sporturilor Tîrgu-Mureş – Finala Meci 2:
City’us Tîrgu-Mureş – Spicom Sf. Gheorghe

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.