City'us Târgu Mureş, în UEFA Futsal Cup

Campioana României la futsal, City’us Târgu Mureş, va participa, pentru a patra oară consecutiv, în UEFA Futsal Cup, competiţia campioanelor din futsalul european, potrivit unui comunicat de presă al clubului dat publicităţii joi.

”În urma rezultatelor obţinute la ultimele participări, campioana României ocupă locul 13 în clasamentul coeficienţilor, cu 14,499 puncte, fiind calificată direct în turul secund, Main Round. În urma documentaţiei depuse la UEFA, forul european a acordat clubului nostru dreptul de a organiza o grupă de calificare din Main Round. Astfel, în perioada 1-6 octombrie, Sala Sporturilor din Târgu Mureş va fi din nou în centrul atenţiei iubitorilor de futsal. Una dintre cele 6 grupe ale acestei faze îşi va desemna echipele calificate chiar la Târgu Mureş”, precizează comunicatul.
Potrivit documentului, City’us Târgu Mureş se va afla în urna a II-a valorică a tragerii la sorţi.
În prima urnă, cea a capilor de serie, se află echipele: Iberia Star Tbilisi, Marca Futsal, Ekonomac Kragujevac, Araz Naxcivan, ERA Pack Chrudim şi Slov-Matic Bratislava.
”Cum cehii de la Chrudim şi sârbii de la Kragujevac vor organiza la rândul lor grupe de calificare, la Târgu Mureş va veni una dintre formaţiile Iberia Star (Georgia), Marca (Italia), Araz (Azerbaidjan) sau Slov-Matic (Slovacia). Pentru celelalte două componente ale grupei de la Târgu Mureş există două variante: fie două echipe venite din turul preliminar, fie o echipă din turul preliminar şi una dintre formaţiile Chatelineau (Belgia) sau Nacional Zagreb (Croaţia), clasate pe locurile 18-19 în clasamentul coeficienţilor UEFA. Totul va fi decis de tragerea la sorţi’, mai precizează documentul citat.
Clubul mureşean a mai precizat că, la fel ca şi în ultimele ediţii, sezonul viitor din UEFA Futsal Cup se va desfăşura pe parcursul a 4 faze: turul preliminar, în care participă 29 de echipe, situate pe poziţiile 21-49 în clasamentul coeficienţilor UEFA, Main Round, în care vor lua startul 16 echipe, situate pe poziţiile 5-20, şi 8 echipe calificate din turul preliminar, Elite Round, 4 formaţii calificate direct (Kairat Almatîi, Dinamo Moscova, FC Barcelona şi Sporting Lisabona), aflate pe locurile 1-4 în clasamentul coeficienţilor, alături de cele 12 echipe calificate din Main Round şi Final Four, turneu care va stabili câştigătoarea ediţiei 2012/2013.

 

agerpres

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.