Claudiu Maior acuzat de conflict de interese

Claudiu MaiorAgenția Națională de Integritate precizează astăzi printr-un comunicat de presă că fostul viceprimar, actualmente consilier personal al primarului, Claudiu Maior se află în situația unui conflict de interese. Mai exact, cauza este un contract încheiat între Primărie și persoana fizică autorizată Claudiu Maior, care este incompatibil cu statutul de consilier local al lui Claudiu Maior. „Maior Claudiu a încălcat regimul juridic al incompatibilităților, întrucât, în timpul exercitării mandatului de Consilier local în cadrul C.L. al Municipiului Târgu-Mureș, Jud. Mureș, a încheiat în calitate de persoană fizică autorizată în cadrul PFA MAIOR SERGIU CLAUDIU un contract de prestări servicii, în valoare totală de 35.840 Lei, cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș”, precizează comunicatul ANI.

Ca și în cazul fostului rector UMF Constantin Copotoiu, în cazul în care Claudiu Maior va fi găsit vinovat de instanță, acesta își va pierde mandatul de consilier local și nu va mai putea ocupa acea funcție pe o perioadă de trei ani.

print
0 comments on “Claudiu Maior acuzat de conflict de interese
  1. Ervin Rozsa spune:

    de 4 ani promite ca asfalteaza str noastra a hunedoara 26 , tot cartierul e asfaltat numai str noastra , care are 10 metri , nui asfaltat , cand am vorbit cu el , tot promisiuni , promisiuni si promisiuni , defapt astai romania canal d , ROMANIA TE IUBESC

  2. latod Ervin, te is eszt akarod el erni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.