"CNA nu mai funcţionează demult!"

lthpascan_marius_2Vicepreşedintele Comisiei pentru cultură şi media din Senat, Marius Paşcan (PDL), a declarat joi, la Târgu Mureş, că de câteva luni Consiliul Naţional al Audiovizualului nu mai funcţionează din cauza lipsei de cooperare dintre conducere şi membri şi că din acest motiv este „liber la desfrâu” pe posturile de radio şi televiziune.

El a spus că există câteva sute de sesizări care aşteaptă de mai mult timp să fie soluţionate de către CNA, dar că instituţia este blocată, întrucât membrii CNA „consideră că este sub demnitatea lor şi refuză să mai stea la aceeaşi masă cu preşedintele instituţiei, Laura Georgescu”. Paşcan a spus că de aproape trei luni a depus personal o sesizare la CNA pentru încălcarea de către un post local de radio a legii audiovizualului şi că nu a primit niciun răspuns.

Senatorul a mai afirmat că preşedintele CNA, Laura Georgescu, continuă să trateze instituţia „autoritarist ca pe propria moşie”, că are exprimări vulgare şi că, în ciuda dovezilor, refuză să demisioneze. „Legea o protejează (pe Laura Georgescu – n.r.), iar premierul Victor Ponta îi dă din umbră girul şi o menţine în funcţie. Vin alegerile şi numai bună debandada pentru ca politicienii puterii să nu fie stânjeniţi când îşi fac de cap pe la majoritatea radiourilor şi televiziunilor pe care le controlează prin banul public. I-am spus ‘distinsei’ cucoane la audierea din Comisia pentru cultură şi media a Senatului României, că un obraz atât de gros precum al dumneaei nu mi-a fost dat să văd vreodată nici la un bărbat, darămite la o pretinsă doamnă şi şefă a unei atât de importante instituţii. Colegul meu, Georgică Severin, pe care împricinata l-a etichetat, în stilu-i caracteristic, drept ‘jigodie’, s-a dovedit mult mai îngăduitor, blajin şi blând”, a spus Marius Paşcan.

AGERPRES

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.