Colaborare între UPM și o universitate din Oman

calin enachescu upmRectorul Universităţii ‘Petru Maior’ (UPM) din Târgu Mureş, prof. univ. dr. Călin Enăchescu, şi vicecancelarul Universităţii Buraimi din Oman, prof. univ. dr. Hesham Magd, au semnat un memorandum prin care se urmăreşte realizarea unui parteneriat în domeniul educaţiei şi cercetării, a anunţat marţi conducerea universităţii mureşene.

Potrivit unui comunicat de presă, memorandumul a fost semnat în urma vizitei efectuate de o delegaţie oficială din partea Universităţii Buraimi la UPM Târgu Mureş, pentru identificarea de căi de colaborare între cele două universităţi.

‘Dintre oportunităţile de colaborare care au fost identificate se pot menţiona schimburile de profesori, schimburi de studenţi şi susţinerea de cursuri interactive de la distanţă. Delegaţia universităţii din Oman a arătat un interes deosebit pentru colaborări în domeniul Inginerie Mecanică, Finanţe, Informatică şi Limba Engleză’, se mai arată în comunicat.

UPM Târgu Mureş a precizat că memorandumul semnat stabileşte cadrul general al cooperării dintre cele două universităţi urmând ca pentru fiecare activitate realizată în colaborare să se elaboreze un contract distinct.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.