Compania REEA a lansat o carte interactivă

copertaCompania REEA din Târgu-Mureş a lansat pe piaţă un produs disponibil exclusiv pe iPad şi publicat pe iBook Store ‘Prima mea carte interactivă despre Insecte’, fapt ce plasează agenţia respectivă printre primii publisheri de cărţi interactive din România.

Potrivit unui comunicat de presă al REEA, remis joi, cartea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, are 24 de pagini şi conţine jocuri interactive, puzzle-uri, desene şi exerciţii interactive, toate având ca temă insectele.
‘Prima mea carte interactivă despre insecte’ a este opera a cinci specialişti ai agenţiei REEA, care au lucrat timp de două luni la realizarea acesteia, în baza unor texte realizate de Imola Ognean şi beneficiind de colaborarea unor designeri şi editori precum Izabella Dămoc, Melinda Ráduly, Maria Móldovan şi Arina Borz .
‘Cartea ‘Prima mea carte interactivă despre insecte’ s-a născut din dorinţa de a distra şi educa în acelaşi timp. Cartea este o sursă de amuzament pentru zilele de vacanţă, pentru sfârşiturile de săptămână ploioase şi pentru momentele în care copiii îşi doresc o activitate mai deosebită. Astfel, ei pot să meşteşugească, de exemplu, o libelulă, să cânte melodii din folclorul copiilor, să deseneze pas cu pas insectele lor preferate, să facă puzzle, să rezolve exerciţii interactive sau să vizioneze un clip 3D cu o pereche de ochelari pe care chiar ei o pot confecţiona’, precizează comunicatul de presă.
Potrivit documentului, specialiştii agenţiei interactive REEA au mai publicat pe iBook Store, în primele luni ale acestui an, alte 4 cărţi pentru copii, scrise de Mediana Stan: ‘Păpădii’, ‘Povestea cu mama, tata, Mircea şi ursul polar’, tradusă şi în engleză, şi povestea ‘Tuş’.
‘Comunicarea este din ce în ce mai dependentă de mediul digital, iar în contextul publicării celor cinci cărţi pentru iPad, REEA a făcut considerabil paşi spre alfabetizarea digitală, al cărei beneficiu major este interactivitatea. Atfel că echipa pregăteşte publicarea unui manual auxiliar de matematică destinat elevilor clasei a doua, care va fi disponibil în curând pe tabletă. Cartea poate fi descărcată gratuit de pe site-ul: https://itunes.apple.com/ro/book/prima-mea-carte-interactiva/id663318655?mt=11’, se mai arată în comunicat.

agerpres

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.