Tjobs.ro nominalizată la oscarurile tehnologiei

calin stefanescu tjobs.roCompania mureșeană Tjobs a fost nominalizată la premiile Europas, The European Tech Startup Awards, în cadrul a trei categorii distincte. Premiile Europas, considerate Oscarurile tehnologiei europene și organizate de TechCrunch, cea mai importantă publicație dedicată tehnologiei, vor fi decernate pe 22 ianuarie, în Berlin. Cele trei categorii la care compania Tjobs a fost nominalizată sunt: People’s Choice Award, Top 10 Middleweight Startup și Top 10 Best Central and East European Startup. Companiile nominalizate la premiile Europas au fost selectate din rândul a peste 1000 de companii tinere din domeniul IT din Europa, Orientul Mijlociu și nordul Africii.

People’s Choice Award, sau Premiul de Popularitate, va fi decernat în urma voturilor primite de fiecare dintre cele 600 de companii participante pe pagina de concurs (http://www.theeuropas.com/p/peoples-choice), Tjobs situându-se, în acest moment, pe poziția a șaptea. Celelalte două categorii, Top 10 Middleweight Startup și Top 10 Best Central and East European Startup, își vor alege câștigătorii în urma deciziei juriului, printre ai cărui membri se numără Jawed Karim (fondatorul YouTube), Troy Carter (investitor și manager al artistei Lady Gaga) și Roxanne Varza, (reprezentanta companiei Microsoft).

People’s Choice Award (Premiul de Popularitate) se va încheia pe 11 ianuarie, iar cei care doresc să susțină business-ul românesc o pot face aici http://www.theeuropas.com/p/peoples-choice/461.

Sursa: Tjobs.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.