Concert Byron sâmbătă la J'ai Bistrot

Sâmbătă, 26 mai,  de la ora 21:30 byron concertează la J’ai Bistrot. Cei de la byron sunt în plin turneu național de promovare a celui mai nou DVD – Live Underground, filmat în Salina Turda la peste 100 de metri sub pământ.

DVD-ul Live Underground este produs în parteneriat cu Empire Video Production și cu participarea HBO Romania. Acesta conține cele două concerte susținute de byron în salina Turda (unplugged pe insula de sare și electric în amfiteatru, în total 100 de minute de muzică) plus un documentar despre salină prezentat de Marius Florea Vizante, un making-of, o galerie foto, comentariul audio al trupei și alte surprize (aproape 30 de minute de materiale bonus). Invitatul special al celor de la byron a fost Nicu Alifantis, iar în concert a fost interpretata și o piesă nouă, care va aparea pe urmatorul disc de studio: Running in Circles.

Live Underground a avut premiera TV pe HBO Romania, fiind primul concert românesc difuzat de catre renumitul post. Pe 2 iunie la București va avea loc și lansarea materialului în format Blu-ray, pentru cei ce doresc o calitate impecabilă a sunetului și a imaginii. Puteti urmări un preview aici: http://youtu.be/I-qAzakseuc

Costul biletului de intrare este de 15 lei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.