Concert coral de Crăciun

coralaAsociaţia ,,Amiciţia” Târnăveni prin Corala ,,Amicii” organizează în data de 12 decembrie tradiţionalul ,,Concert de Crăciun”. Intitulat ,,Iată vin colindători”, spectacolul se va desfășura la Casa de Cultură din Târnăveni, cu începere de la ora 18.00.

Corala Amicii, soliști vocali și grupuri vocal-instrumentale ale coralei vor interpreta colinde din repertoriul românesc și internațional. ,,Sărbătoarea Naşterii lui Iisus este un moment de bucurie, dar şi unul ce ne îndeamnă sǎ fim mai buni, care ne cheamǎ conform datinii strǎbune, sǎ încredinţǎm gândurile frumoase şi calde urǎri de fericire, sǎnǎtate şi belşug celor dragi. E sǎrbǎtoarea sufletelor ce cântǎ bucuria vieţii, înǎlţând colinde spre lauda lui Iisus, când vine în casele noastre cu pomul de Crǎciun, cu frumuseţea şi dulceaţa colindelor, cu gândul cel bun pentru cei pe care-i iubim. Vǎ aşteptǎm cu drag sǎ cântǎm ỉmpreunǎ”, scriu pe invitaţia adresată tuturor iubitorilor de frumos din Târnăveni cei de la corul Amicii.
Conducerea muzicală este asigurată de Liviu Turcu și Aurel Margine. Prezentatori vor fi Ecaterina Puia și Ștefan Cijevska. Scenariul și regia îi aparţin lui Ioan Muntean. Intrarea va fi liberă. Evenimentul va fi transmis în direct pe internet.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.