Concert coral pentru promovarea tinerelor talente

talenteAsociaţia ,,Amiciţia” şi Corala Amicii Tîrnăveni au organizat un concert coral dedicat Sărbătorilor de Paşte, Zilei Independenţei României, Zilei Victoriei şi Zilei Europei.

Spectacolul de la Casa de Cultură, tot mai profesionist la fiecare ediție, a avut un scop umanitar. Sumele obţinute din donaţiile benevole ale spectatorilor şi sponsorizări vor fi destinate premierii elevilor cu rezultate bune la învăţătură şi participări la viaţa socială, premiaţi la diverse concursuri sau olimpiade şi selectaţi în baza acţiunii iniţiate de Primăria Municipiului Tîrnăveni, Asociaţia ,,Amiciția” şi Portalul ,,Tirnaveni.ro”, conform cu formularele de aplicaţie depuse de diverşi candidaţi.

Sub deviza: ,,Vrem să ne cunoaştem tinerele valori, vrem să le recompensăm!” Primăria municipiului Tîrnăveni, Asociaţia „Amiciţia” şi portalul „Tirnaveni.ro” au iniţiat o campanie de promovare a valorilor locale. Concursul pentru tinerii merituoşi ai municipiului are scopul de a populariza şi încuraja pe cei care studiază și se implică social.

Au avut posibilitatea să se înscrie orice elev care frecventeazǎ o şcoalǎ din Târnǎveni şi au preocupǎri care se înscriu în criteriile menţionate în fişe. Campania s-a adresat în special elevilor din clasele 7-12, dar nu au fost excluşi nici alţi candidaţi ale căror performanţe s-au înscris în punctajul criteriilor din formularul de aplicaţie.

Câştigǎtorii vor primi premii în bani, sumele urmând a fi publicate prin intermediul mass-media, dupǎ evaluarea candidaţilor şi în funcţie de fondurile care se vor colecta prin diverse moduri (sponsorizǎri, concerte umanitare susţinute de Corala „Amicii”, etc.). Se intenţioneazǎ a se acorda trei premii (I,II,III) şi trei menţiuni. Săptămâna aceasta comisia analizează dosarele celor 24 de tineri talentaţi care au aplicat la acest program.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.