Concert punk folcloric medieval, sâmbătă, la Office

ad hocPrima  trupă de punk acustic folcloric medieval din ţară, așa cum se recomandă, AD HOC anunţă turneul naţional de promovare a albumului de debut. Parte din acest turneu reprezintă un concert pe care trupa îl va susține sâmbătă seara, de la ora 22:00 la Office, Clubul Presei.

După lansarea cu uşile închise din Bucureşti, AD HOC porneşte din nou la drum, de data aceasta pentru a promova albumul lor de debut, “Dezmăţ, Licori şi Muzici Medievale”. Turneul va debuta în Arad şi va cuprinde 12 oraşe, deocamdată. După un sezon plin de concerte şi o mulţime de prieteni noi, băieţii abia aşteaptă să se întoarcă pe cărările deja umblate şi să chefuiască noul album în toată ţara.

AD HOC a luat fiinţă acum 4 ani în Oradea, la iniţiativa lui Sergiu “Corbu” Boldor, şi a trecut prin multe schimbări de formă şi fond. Pornind de la un duet stradal care cânta muzică de cameră, au ajuns sa fie un grup de 5 flăcăi care îmbină atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile şi elementele folclorice româneşti, cu o melodie şi o tehnică medievală. Ei nu susţin concerte, ci spectacole, combinând cu succes costumele medievale cu efecte de fum şi lumini. AD HOC reuşeşte să îmbine tatuaje, piei, blănuri, poveşti şi legende din folclor, opinci şi motive tradiţionale româneşti, grai şi ritmică autentică, totul într-o formă cât se poate de atipică şi energică.

Cei 5 AD HOC sunt: Dan “Ursu” Olar (percuţie), Sergiu “Corbu” Boldor (vioară, voce), Adrian “Şoimu” Bologa (vioară, voce), Igor Antoniuc “Făt-Frumos” (chitară, voce) şi Andrei Nagy “Vampiru” (violoncel), iar în acest turneu vor colabora ocazional cu Elena Stoica la vioară.

După concertul de la Tîrgu-Mureș, trupa urmează să mai cânte pe 5 decembrie la Zalău, în 19 decembrie la Braşov și pe 20 decembrie la Sibiu.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.