Concert punky jazz live, vineri la J'ai Bistrot

Loungerie II Live in sufrageria J'ai Bistrot-1Vineri, 19 Aprilie in sufrageria J’ai Bistrot, este programat concertul formației Loungerie II. Pentru prima data la Targu Mures, trupa este un sextet nebun care propune concerte live, cu muzica originala. Loungerie II este un proiect independent care se dezvolta prin fiecare om care alege concertele noastre live.

Daca fiecare proiect muzical are o alta directie si o alta personalitate centrala, LOUNGERIE II este proiectul feminin, spatiul YIN, fuziunea dintre lounge, punk, experimental music si noire jazz. Incepand cu 2011 trupa este activata de o chimie de fuziune: pastreaza un miez de muzica lounge jazzy, pe care il completeaza doar polul schizoid al experimentului punk si infuziile de noise, spoken word, rock. Muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii.

Formula actuala este compusa din Voce (Andreea Tincea), Chitara (Catalin Lungu), Tobe (Daniel Iliescu), Chitara (Dan Michiu), spoken word (Andrei Bucureci), Bas (Doru Boeriu).

In decursul primului an de la lansare trupa a reusit sa se autosustina prin concerte si evenimente saptamanale, in spatii cu o deschidere culturala cat mai diversificata: de la scene de teatru (Tinerimea Romana, Godot cafe & teatru etc.), la muzee de arta contemporana, de la scene in parc (Rock in parc, Roaba de cultura si festivaluri locale), la salonul oficial al Casei Regale, de la festivaluri de jazz care au facut istorie(Sibiu Jazz Festival), la concerte improvizate in galerii de arta si pana in cele mai importante cluburi de jazz si muzica alternativa din Bucuresti, festivaluri de rock si nu numai. Unul dintre cele mai mari concerte din primul an de activitate a fost supporting act pentru ASIAN DUB FOUNDATION, Turbohale Bucuresti – Vodafone Party. LOUNGERIE II inseamna in primul rand experienta live a unui boom de pasiune.

In octombrie 2012 trupa a aniversat un an de la primul concert si a lansat primul EP. Tot in primul an de activitate LOUNGERIE II a lansat doua videoclipuri realizate cu ajutorul artistului Emanuel Dobrincu. Trupa a aparut in importante reviste de muzica si de cultura urbana (Sunete, Arte si Meserii, BeWhere etc.), a avut doua piese in heavy rotation la Radio Guerrila, a fost invitata in cadrul sesiunilor Guerrilive si a reusit sa aiba aparitii in emisiuni de muzica difuzate de TVR 2 si MTV Romania.

Intrarea costă 10 RON.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.