Concert caritabil Vizi Imre, diseară la Palatul Culturii

vizi imre vocea romanieiVizi Imre, finalistul show-ului TV Vocea României, va susține în seara aceasta un concert caritabil la sala mare a Palatului Culturii, care va începe la ora 19:00. Evenimentul își propune să strângă cât mai multe fonduri destinate îngrijirii copiiilor bolnavi de cancer. Despre drumul de la idee la materializare, Vizi ne-a declarat astăzi următoarele:

Am primit pe Facebook un mesaj de la reprezentanții unei fundații care se ocupă de copiii bolnavi de cancer. În prima fază atât am înțeles: „ajutați copiii bolnavi de cancer”. Rapid m-am mobilizat și am vorbit cu băieții cu care cânt și am zis „hai să facem o cântare pentru copiii ăștia”. Ei m-au căutat, eu am acceptat, iar de acolo a luat totul o anvergură la care nu mă așteptam.

Biletele deja s-au pus în vânzare la casa de bilete a Palatului Culturii și, în măsura locurilor disponibile, se vor putea achiziționa și imediat înainte de concert. Pentru spectatorii din această seară, Vizi Imre a transmis de asemenea și un scurt mesaj:

Eu le mulțumesc celor care vor veni și le spun să nu uite pentru ce vin, pentru că de fapt nu vin pentru mine, pentru concert, ci pentru gestul pe care-l fac. Așadar să nu uite că în rolul principal sunt copiii.

C.H.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.