Concurs de desen: Copilărie în siguranţă

COPIL POLITISTCu prilejul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, în ziua dedicată prevenirii victimizării minorilor, Poliţia mureşeană, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, lansează concursul „COPILĂRIE ÎN SIGURANŢĂ”.
Elevii sunt invitaţi să se înscrie în concurs cu desene pe această temă, putându-se aborda siguranţa în familie, la şcoală, pe stradă, în parc, în traficul rutier etc., ori cum ar trebui să fie lumea din jur pentru ca cei mici să se simtă în siguranţă; desenele pot surprinde şi evenimente/situaţii, lucruri care le periclitează siguranţa.
Lucrările trebuie trimise prin poştă sau depuse personal la IPJ Mureş, Tg. Mureş, str. Borsos Tamas nr. 16, în atenţia Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, până la data de 25 octombrie 2014!

Reguli:

– Lucrarea trebuie realizată în acuarelă/tempera sau creion;
– Dimensiunea desenului trebuie să fie A3 (foaie bloc mare de desen);
– Fiecare copil poate participa în concurs cu maxim două (2) desene;
– Pe verso trebuie specificat: numele, prenumele elevului, şcoala, clasa, numele şi nr. de telefon al învăţătorului sau părintelui;
Pentru aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere câteva criterii: respectarea temei de concurs, claritatea mesajului, originalitatea lucrării, respectarea condiţiilor de formă.
Premierea câştigătorilor va avea loc în data de 31.10.2013, aceştia urmând să primească produse de papetărie si rechizite, precum şi o zi alături de poliţişti.
(Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii)

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.