Concurs de fotografie cu tema Copilul Rom

Asociația Divers vă invită la un concurs fotografic cu tema: Copilul Rom. Cele mai bune fotografii vor fi selectate de un juriu profesionist, premiate și expuse cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, începând cu data de 6 aprilie 2012 la sediul Centrului de Incluziune Socială pentru Persoane de Etnie Romă (CISPER Centru Tîrgu Mureș) în Tîrgu Mureș.
La concurs se pot înscrie participanți la două categorii de vârstă: tineri până la 18 ani și persoane peste 18 ani care au domiciliul în Regiunea Centru (județele Alba, Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu). Se acceptă fotografii color sau alb negru, în format digital de minim 300 dpi, care vor fi mărite la dimensiunea de 30 x 40 cm. Un concurent poate să trimită maximum 10 fotografii pe suport electronic CD sau DVD sau la adresa de e-mail al asociației. Suportul electronic nu va fi înapoiat autorului.

Fotografiile pot fi folosite în publicațiile editate de asociație cu menționarea autorului și titlul fotografiilor. Cei care se înscriu în concurs acceptă automat această condiție. Suportul electronic CD/DVD poate fi trimis până în data de 4 aprilie 2012 ora 17.00 la sediul CISPER în Tîrgu Mureș, strada Călărașilor, nr. 34/16, sau prin poșta electronică la adresa: divers@divers.org.ro Concursul și expoziția de fotografii face parte din Activitatea A.4.5: Facilitarea organizării evenimentelor muzicale si a altor evenimente culturale, de către tinerele/tinerii artiști romi, in vederea promovării creației artistice a romilor în cadrul proiectului “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă”, în care Asociația Divers este partener alături de Asociația Pakiv România (beneficiar), Asociaţia Amare Phrala, Agenția pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitatea București şi Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A.

Informații suplimentare la divers@divers.org.ro, Tel/Fax: 0265-311727, persoană de contact Cârdei Elena.

Sursa: Asociația Divers

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.