«

»

Continuă seriile cultural-artistice „Kultur am Freitag“

Centrul de Limbă și Cultură Germană și Europeană desk cu sediul în strada Libertății nr.28 anunta continuarea seriilor cultural-artistice „Kultur am Freitag“ ( Vineri Culturale ) incepute in luna noiembrie.
Ciclul de manifestari care cuprinde vizionarea de filme ale unor cunoscuți regizori germani, seri de lectură din operele unor autori germani clasici sau contemporani, club de conversație în limba germană, recitaluri de muzică și poezie germană, precum si expozitii de arta. De asemenea periodic,vor avea loc dezbateri pe teme de interes general apărute în presa germană și internațională.
Tema principala a primului ciclu de manifestari este “Emigrarea si viata intr-un alt spatiu decit cel nativ si reflectarea ei in domeniul cultural si socio-politic”.
In seara de vineri 16.12 incepind cu orele 19, va rula filmul Solino al regizorului german de origine turca Fatih Akin, unul din cei mai cunoscuti si prolifici regizori contemporani germani. O scurta prezentare a biografiei si filmografiei acestuia, va fi realizata de Edit Botorog, directoarea Centrului de Cultura German. Acest eveniment – ultimul din acest an- va fi fi insotit de un “acompaniament” culinar si musical- fiind in acelasi timp Weihnachtsfeier- Petrecerea de Craciun a Centrului.
Locurile sint limitate, rugam toti interesatii sa reserve in prealabil telefonic la unul din numerele:0775/ 386 839 ; 0724/ 403 882 sau prin mail: ebotorog@desk- mures.eu.

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.