Controlul emoțiilor la Public Speaking

1618509_613623625358863_1679929097_nControlul emoțiilor reprezintă provocarea următoarei ediții a Clubului de Public Speaking, ce va fi organizată de echipa JCI Târgu Mureș miercuri, 12 februarie, începând cu ora 19.00, la SAGA – Cocktails and Dreams (Str. Bernady Gyorgy nr. 2).

Echipa JCI Târgu Mureș va organiza o ediție de Public Speaking cu totul specială, în care participanții vor afla cum pot să-și controleze emoțiile, transformându-le într-un instrument folositor.

Emoția este dificil de definit. Chiar dacă nu se văd, emoțiile se simt și pot fi și controlate. Emoțiile sunt ca focul, întrucât pot fi extrem de folositoare, dar și extrem de periculoase. Emoțiile controlate se transformă într-un instrument folositor în toate domeniile vieții: familie, carieră, relații, bani, dezvoltare. A controla o emoție nu înseamnă a o ascunde sub preș, ci a o echilibra în funcție de situația în care a apărut.

Invitatul acestei ediții a Cursului de Public Speaking va fi Simona CIFF, Psihoterapeut membru al Asociației de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale din România, Președintele Asociației Sănătate și Speranță, blogger și trainer.

Biletul de intrare este 20 Lei (pentru persoanele care au completat formularul de înscriere), iar studenții beneficiază de o reducere de 50%. Persoanele care nu au completat formularul vor achita suma de 30 lei.

Sursa: JCI Tîrgu-Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.